Nov 202011
 

Més enllà de les eleccions, de la prima de risc, de les promeses que mai no es compliran i de les ànsies de poder, hi ha la vida, que segueix el seu curs, amb absoluta indiferència per tot plegat.

Aquest any, la climatologia ens està regalant una tardor suau, malgrat els aiguats o la manca de bolets;  una tardor, en qualsevol cas, que convida a passejar i deixar-se endur per la màgia de les mil tonalitats dels grocs i del vermells.  Deixar-se anar enmig d’un paisatge de tardor, ja sigui a la placeta o el passeig del costat de casa, o als boscos més inaccessibles, és un dels millors remeis que conec contra l’engoixa quotidiana.

Aquests dies de campanya, d’eleccions i de posteleccions, segurament, són els més adequats per gaudir, en la seva plenitut d’aquest regals que cada any ens fa la natura i per recordar que nosaltres i el nostre entorn som el més important, l’únic important, de fet, per més que cridin tots aquells que viuen massa lluny de la vida.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php