Nov 152011
 

Avui arriben a Barcelona les campiones de la Copa Amèrica d’hoquei patins.  Curiós, molt curiós.

No és curiós que tornin a casa les esportistes, ni que vinguin amb un títol davall del braç.  El que és realment curiós és que vuinguin com a integrants de la selecció catalana i que hagin competit en un torneig americà (ni europeu ni mundial).  Però les coses són així i a l’Espanya plural no  hi cap altra selecció que l’espanyola, i per això cal anar a fer les amèriques.

La meva enhorabona a aquestes grans esportistes que, malgrat totes les dificultats, segueixen portant el nom del nostre país arreu del món, i ho fan amb constància, amb ganes  i, finalment, amb èxit.

Ben segur que aquesta notícia no ocuparà grans titulars a la portada de cap diari esportiu.  Ben segur, també, que no hi haurà rua triomfal ni grans celebracions de benviguda.  Segurament no hi seran perquè es tracta d’hoquei patins (esport no majoritari però amb una importantíssima implantació i història a Catalunya), d’un equip femení i d’una selecció catalana.  Malgrat tot, tant li fa.  L’èxit és l’èxit, el campionat és el campionat, la satisfacció i l’orgull són la satisfacció i l’orgull, i la selecció és la que és, la nostra.

Una nació, una selecció.  I si és una selecció guanyadora, com en aquest cas, molt millor.

 

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php