Mai 122011
 

Des de fa un parell de mesos, els ferrocarrils de rodalies de Barcelona són un autèntic aparador de despropòsits.  A un ritme de gairebé una avaria important per setmana, la situació es va fent insostenible.

Cada cop que sento la notícia d’un nou incident, recordo alguns destacats membres del govern anterior comparant el traspàs de rodalies al dels mossos d’esquadra, en el seu moment.  Sort n’hi ha que els mossos no funcionen com rodalies…

La raó d’aquesta disbauxa la tenim en la pròpia transferència, absolutament de mínims i que reserva a l’Estat totes les qüestions rellevants per a una gestió correcta, com ara, les infrastructures.  Doncs resulta que el Govern de Madrid, un cop més, incompleix allò que signa i, a hores d’ara, només ha executat el 8% de les inversions previstes en aquestes infrastructures fins al 2015. Que cadascú faci els números de futur com vulgui i com li permeti la seva bona fe, però francament, estic conveçut que la inversió final real mai no arribarà, ni de lluny, al 100% d’allò que es va comprometre.

Serveixi aquest nou incompliment d’avís als que volen apostar fort per un nou pacte fiscal, perquè, i si no s’executa allò que s’ha signat, què?  D’exemples, alguns ben recents, ens en sobren.

Intentar construir el futur sobre la base de pactes amb Espanya és molt mal negoci, i ja veiem on ens porta.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php