Mai 022011
 

Si algú encara podia creure en la democràcia espanyola, ahir, el seu Tribunal Suprem va dictar la sentència definitiva a qualsevol rastre de credibilitat prohibint la presentació de llistes independentistes a les eleccions municipals a Euskadi.

Remarco:  prohibint la presentació de llistes independentistes, perquè no ens trobem davant de la il.legalització d’un partit (pràctica ja prou qüestionable des de la raó democràtica), ens trobem davant la prohibició de concórrer a unes eleccions de partits amb una enorme i inqüestionable tradició democràtica i que han format durant molt anys molt difícils, part del Govern Basc.

Punt final.  Ser independentista, a Espanya, és delicte condemnat amb el silenci i amb la negació dels drets polítics i socials bàsics.  Euskadi és el primer lloc on aixó s’ha consumat de forma nítida i indiscriminada.  Esperem esdeveniments, que la cosa promet.  

La modèlica democràcia espanyola s’acaba d’ofegar definitivament en les seves misèries.  Què útil és seguir tenint l’espantall d’ETA a mà per impulsar aquest autèntic retorn a les cavernes que fa anys que es va concretant inexorablement.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php