Mai 012011
 

Ja sabem que dependre de la totxana per anar tirant és pa d’avui i gana per demà. Per això, el Govern Zapatero, des del moment que va ser conscient de la crisi econòmica (tard i malament) va començar a posar en marxa mesures per aconseguir una "nova economia sostenible", que fes Espanya competitiva.

Només per fer memòria, un parell de mesures memorables al respecte: el PlanE (contrucció) i la Llei Sinde (inqualificable).

I per reblar el clau, fa uns dies es va presentar una nova genialitat: doblar la desgravació fiscal per rehabilitació d’habitatges (més construcció).
No hi ha dubte que cada dia hi ha més alternatives a la construcció com a base de l’economia. Sense anar més lluny, aquesta nova: més construcció. 

Quin desplegament d’imaginació i de capacitat d’innovació…  I l’atur a tocar dels 5.000.000, una xifra negada un cop i un altre. Això sí, la vicepresidenta i ministra del ram despatxa les dades afirmant que són "inassumibles".  Doncs ja em dirà què pensen fer.  Ah! sí, és clar, una amnistia temporal als empresaris (per dir alguna cosa) que han explotat fins ara els treballadors a l’economia submergida.  Fantàstic.

Que passeu un bon primer de maig.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php