Abr 292011
 

Que mori una persona jove és una pèssima notícia.  Que una persona jove mori perquè es suïcida, és un fracàs, a nivell social.  I que el suïcidi sigui conseqüència d’una història molt fosca de judicis, maltractaments (denunciats per Amnistia Internacional) i condemnes no del tot clares, és un drama que obliga a reflexionar.

Aquest és el cas de la Patrícia Heras, una jove d’estètica okupa.  Vagi per davant que no vull, ni puc, jutjar el cas.  Només vull recomanar, com fa Vicent Partal, la lectura atenta del seu bloc, que sembla el guió d’una pel.lícula a cavall entre el suspens i el terror, però que relata fets dramàtics, amb el pitjor dels finals possibles.

Una història més d’una ciutat amb molts aspectes foscos quan entren en relació els poders polítics, les forces de seguretat i el col.lectiu okupa.  Una història macabra coneguda arreu amb un nom de carrer prou expressiu:  Sant Pere Més Baix.

Expedient tancat?

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php