Abr 252011
 

Hi ha coses que no arribo a comprendre.  Segurament és que ja tinc una edat, però…

1.  Com és que el temps de TV3 és "Méteo"? D’on surt aquest accent? De "meteorologia" segur que no.  És una imitació de la "météo" francesa?

2.  Seguint amb el temps, aquests dies la previsió de TV3 parlava de dijous, divendres, dissabte i Pàsqua Florida.  I ja posats, perquè no de "dijous sant", "divendres sant" i totes les pàsques que calguin?

3.  En un estat aconfessional, segons la Constitució, és sorprenent que les televisions públiques (TV3 inclosa) i també, evidentment les privades, segueixin programant pel.lícules com "Ben-Hur", "Espartacus", "Ròmul i Rem", "Maria Magdalena" o "Quo vadis", al costat d’hores i hores d’actes litúrgics, preferentment des del Vaticà, per no parlar de les diverses i variades processons ocupant gairebé portada d’alguns informatius.

Hi ha coses que no entenc o que, senzillament, em retornen als meus anys d’infantesa on, com a país, no m’agradria pas tornar-hi.

En qualsevol cas, passeu un bon dia de la mona, si la "Méteo" ens ho permet, i si pot ser al costat de la família o dels amics, molt millor.

 

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php