Abr 192011
 

No han calgut gaires dies perquè la darrera ocurrència del president Zapatero, aquella del potent transatlàntic de l’economia espanyola, tingui resposta, i des del seu propi Govern… I és que el ministre de treball, Valeriano Gómez, no descarta que s’arribi als 5 milions d’aturats (cosa que, evidentment, desmenteix la vicepresidenta Salgado. Només faltaria).

Ja ens anem acostumant al fet que cada bravata presidencial es vegi reflectida en la realitat amb, justament, el contrari del que afirma.  I ara, el poderós transatlàntic no podia ser cap excepció.

Si us plau, algú li pot dir al president Zapatero que, si no li sap greu, calli.  Potser l’economia, i sobretot els ciutadans, ho agrairien força, perquè sembla que quan obre la boca, crida el mal temps.

O potser és que si l’economia va bé l’ocupació s’enfonsa?  Tot plegat em fa pensar en aquella antiga expressió que diu que la cura va bé, però l’ull el perdrà.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php