Mar 302011
 

Llegeixo que el líder del PP, Mariano Rajoy va fer el tret de sortida de les eleccions europees de 2009 a bord d’un vaixell propietat d’un important narcotraficant.  Es veu que el tema mariner té tirada…

Ignoro si algun cap de gavinet o de protocol va ser cesat per aquesta gran "ocurrència".  Potser no, de fet.  Ara tot són explicacions:  que si es va improvisar sobre la marxa, que si no sabien de qui era el vaixell…  tant li fa.  Tant assessor, tant assistent i tanta gent al voltant… una mica difícil que ningú sabés què passava.

Si aquest és el futur president espanyol, anem bé.  No sé si pensar que el nivell d’incompetència de determinats polítics és superior al que imagino, o és que, realment, hi ha amistats molt perilloses (el PP n’hauria de saber molt d’això). I ja se sap que la família te la trobes, però els amics els tries.

En qualsevol cas, molt il.lustrativa, l’anècdota.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php