Mar 132011
 

Una de les coses que em semblen més depriments, de la classe política en general, és intentar aparentar allò que no es té falsificant les dades dels currículums.

Jo sóc dels que pensen que per arribar a determinats nivells de responsabilitat política caldria exigir una determinada formació, si més no, per fer molt evident un missatge als joves:  és imprescindible formar-se.

Tenim experiències ben recents de ministres, consellers i presidents sense formació universitària, sense coneixements d’idiomes…  Per a mi és molt trist el missatge que aquests càrrecs projecten:  per arribar a determinats llocs només cal entrar en un partit amb possibilitats i fer-s’hi un lloc (no vull pensar com).  Ho sento, però em resulta depriment aquest menyspreu pel valor de la formació.

I ara ens trobem amb un nou capítol d’aquesta tragicomèdia:  la falsificació de les dades curriculars.  Entenem-nos:  estudiar algun curs d’una carrera no és tenir una carrera, d’acord? En altres països, això és causa de dimissió o de cessament.  Qüestió de dignitat -i de credibilitat-, simplement.

Em resulta molt trist constatar que de Roldan a la vicepresidenta Ortega les coses no han canviat tant com caldria.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php