Mar 132011
 

Quan pensava que el ridúcul del ministre Sebastian i els seus pneumàtics inexistents era insuperable, apareix el conseller de Transports de la Comunitat de Madrid, el popular José Ignacio Echevarria i nega l’existència de la targeta Metrobús.

Començo a pensar que no només és qüestió que determinats polítics viuen en un món absolutament allunyat de la realitat.  Potser ja és qüestió de clara incompetència.

La brometa del ministre Sebastian ha frenat en sec el comerç de pneumàtics a l’espera d’unes ajudes impossibles, perquè l’objecte de l’ajuda, senzillament, no existira, segons la UE, fins a finals de 2012.  Una gran notícia per a l’economia:  un altre sector frenat, i aquest cop per l’acció directa del Govern.  Segur que ara faran un dels seus habituals pegats per subvencionar pràcticament qualsevol pneumàtic nou, per compensar el gremi, i allò de l’estalvi energètic passarà a segon o tercer terme. I potser també ho hauran de pagar les autonomies…

Quant al Mebrobús fantasma, no només el conseller de torn, sinó tots els seus companys de partit, evidencien que mai no han tingut la necessitat de comprar aquesta targeta, perquè no saben ni que existeix.  És el que tenen determinats privilegis a l’hora de moure’s per les ciutats. Sort que la presidenta Esperanza Aguirre ja aclarit que el seu conseller "se ofuscó".

En qualsevol cas, no hi ha dubte que també en desconeixement de la realitat sobre la qual tenen responsabilitat directa (i un bon sou), o en incompetència, PP i PSOE són iguals.  El futur a Espanya és cada cop més negre, amb tota aquesta banda.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php