Feb 282011
 

Disculpeu el títol de l’article, en espanyol, però és el primer que m’ha vingut al cap en llegir que el Real Madrid serà la imatge d’Espanya a l’exterior per promocionar el turisme, especialment a Madrid.

Quants records, oi?  El ministeri, l’ajuntament de la gran capital i el gran club esportiu de l’Espanya imperial, junts de nou per atreure turistes d’arreu cap a Madrid i, de retruc, cap a altres llocs de l’Estat.

Un cop més constatem que, en segons quines coses, PP (Ajuntament de Madrid) i PSOE (Govern d’Espanya) es posen ràpidament d’acord, i més si el vincle entre tots dos és l’equip oficial de l’antic règim.

Algú es pot imaginar els comentaris de la caverna si la Generalitat, l’Ajuntament de Barcelona i el Barça haguessin signat un acord com aquest? Si ja és tota una festa comprovar la febre que desperta l’excessiu pes dels catalans a la roja…

Cada dia tinc més clar que tornen banderes victorioses i que si no fem un pas endavant, ens passaran per sobre, sense pietat.

Espanya és diferent (bé, o potser és igual com sempre).

  2 Responses to “Volverán banderas victoriosas…”

  1. Potser si el Madrid guanyes algun títol no hauríem de promocionar la capital “de nuestro imperio”,es que som un xic egoistes els catalans,pobrets españolitos…

  2. És lògic i normal: cadascú lo seu: Espanya, amb el seu sentiment espanyolista, com és lògic. I Catalunya, amb el nostre sentiment, cultura, llengua, història i tot el que som: que també és lògic.

    Cadascú al seu país, al seu lloc que li pertoca i tots feliços. Cadascú amb el seu estat, com hauría de ser ( i espero que tard o d’horai sigui).

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php