Feb 202011
 

En un d’aquests cara a cara entre Tura i Hereu, aspirants de les primàries del PSC a l’alcaldia de Barcelona (unes primàries que només serveixen perquè aquest partit tingui una presència mediàtica infinítiament superior a les seves espectatives electorals), ha saltat la sorpresa:  Montserrat Tura considera "normal" un sou de 2.000 – 2.500 €

Que aquesta gent viu en una mena de món paral.lel, absolutament allunyat de la realitat, ja ho sabem.  Però que s’ho callin, si us plau.  Si aquesta senyora, que ha estat un bon grapat d’anys al Govern, encara no sap quin és el sou "normal" al seu país, que plegui.  No mereix ostentar cap representativitat institucional.

No puc evitar que em soni a insult aquesta consideració de "normal" d’un sou que milions de catalans només poden somiar, perque no el veuran mai. 

Ho sento, però això ultrapassa tot el que pot suportar una societat que pateix la crisi d’una manera que aquesta senyora, consellera del Govern de la Generalitat les dues darreres legislatures , pel que es veu, no pot ni imaginar. 

I això que estem parlant de les pressumptes esquerres…

  One Response to “Quins sous! senyora Tura”

  1. Així passa quan decideixen l’import de les multes, per exemple. Pensen des del seu propi nivell d’ingressos.
    Que aquesta gentola vagin pel món donant lliçons morals d’esquerres és patètic. Necessiten una reeducació urgent: una setmaneta fent de butanero.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php