Gen 272011
 

Sr. Alejandro Sans i altres "artistes" compromesos amb la seva feina, li he de comunicar que mai de la vida he comprat un disc seu, mai no he anat a cap concert seu i mai no he descarregat cap tema seu d’Internet, senzillament perquè parlar de música i de la seva obra no m’acaba de lligar gaire (no faré la comparació del fast food i la gastronomia, tot i que la tinc al cap).

D’altra banda, sóc conscient que, malgrat tot, vostè ha cobrat uns bons diners meus per la recaptació de part del canon que pago quan compro un ordinador, un reproductor, un llapis de memòria o una capsa de CD, per exemple.  Per tant, i atès que no tinc cap interès a donar-li cap benefici econòmic, a vostè en particular, li demano: qui és el lladre, si finalment li arriben diners meus?

Parlem de cinema, també, perquè en aquest cas la cosa no és millor.  Senyora ministra, ens pot explicar el repartiment de subvencions públiques a les pel.lícules que figuren en aquest enllaç?  Evidentment, no tinc cap possibilitat d’anar a veure’n pràcticament cap, ni que vulgui, perquè senzillament no s’han estrenat.  Com pot imaginar, tampoc no les descarregaré d’Internet, perquè no existeixen.  Així doncs, aquests diners que han anat "a cap lloc", com els justifica?  No crec que sigui jo qui estigui robant aquests pobres productors de cinema que, malgrat la seva ajuda, amb els meus diners -val a dir-ho-, no arriben ni a estrenar. I encara els hem de mantenir, per no fer res.

I la llei Sinde endavant, no fos cas.  I diuen que nosaltres som els delinqüents… quina barra!

  One Response to “Qui és el lladre?”

  1. Es pot dir mes alt,però no mes clar.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php