Gen 202011
 

La veritat és que ja no sé com definir el ministre Pepiño (perdó, Don José) Blanco, si com a personatge patètic o com a simplement incompetent.  La seva darrera ocurrència és animar a comprar pisos per reduir-ne l’estoc i reactivar el crèdit.

Fantàstic.  Amb una taxa d’atur del 20%, amb una reducció brutal de salaris i poder adquisitiu i amb tancament gairebé absolut de les entitats bancàries al crèdit, les paraules del ministre esdevenen, com a mínim, una burla als ciutadans.

Potser aquest fantàstic estoc d’habitatges a la venda, ministre, no seria tan gran si les mesures o desmesures econòmiques del govern del qual forma part no haguéssin provocat una pèrdua sense precedents d’habitatges particulars per impossibilitat de fer front a les hipoteques.  Potser no seríem on som si el seu govern no hagués negat durant mesos i mesos una crisi econòmica més que evident, per tal de guanyar unes eleccions.  Potser no li caldria dir les barbaritats que diu si els ajuts multimilionaris del seu govern a la banca (llegia fa poc que hi ha 80.000 milions més a punt de sortir cap a diferents entitats) haguessin revertit, mínimament, en ajuts a les economies domèstica i productiva, no als seus comptes de beneficis i als dels seus directius.

Au va!, senyor ministre, dediqui’s a allò que li vingui més de gust, en el seu paradís particular, però deixi d’ofendre a tants i tants joves, per exemple, que no poden emancipar-se perquè la seva precarietat laboral no els permet, no ja comprar, sinó ni llogar un petit espai un viure, o a tantes i tantes famílies desnonades.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php