Gen 212011
 

Fa uns dies, un d’aquests articles feia referència a la barbaritat de comparar el nazisme amb la persecució dels fumadors.  És molt trist comprovar que el genocidi dels jueus esdevé un exemple vàlid per a gairebé qualsevol cosa;  ara ha estat Joan Puigcercós qui ha fet un parl.lelisme del genocidi amb els atacs a Catalunya.

Qui hagi llegit alguns dels articles d’quest bloc sabrà que considero indecent que es prengui sistemàticament Catalunya com a ase dels cops quan cal obtenir rèdits electorals a Espanya.  Però d’aquí a comparar aquests atacs recurrents al nostre país amb un extermini premeditat, cruel, inhumà, i tots els adjectius que pugueu imaginar, contra milions i milions de persones que van morir salvatgement assassinades als camps d’extermini, hi ha un abisme.

Si us plau, deixem que els morts de l’holocaust descansin en pau, i no banalitzem aquests fets, fent-los servir com a resposta fàcil quan potser, el que falten, són arguments de fons, sòlids, solvents i carregats de credibilitat, per debatre i per fer política de país com cal, sense populismes indesitjables.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php