Gen 092011
 

Que la monarquia espanyol és una institució absolutament intocable, ja ho sabem de fa dies.  Bé, de fet, qui millor ho sap són Miquel Calzada o El Jueves, per exemple, que històricament han hagut de patir les conseqüències de la gosadia de fer broma d’algun membre de la borbònica nissaga. Sembla que humor i monarquia no lliguen gaire.

Ara li ha tocat el torn a Pere Mas, que va tenir l’atreviment d’arribar a establir una conversa telefònica amb el monarca per felicitar-lo el dia del seu aniversari, gràcies a la confusió que el seu cognom i la referència a Catalunya van crear entre els diferents filtres de seguretat de La Zarzuela.

Una ràpida gestió de la corona, davant la direcció de Catalunya Ràdio, va evitar l’emissió del diàleg entre el monarca campechano i l’humorista, tot i que, com acostuma a passar, la règia intervenció no va poder evitar que l’àudio de la conversa aparegués a Internet.

Un cop més queda demostrada quanta raó té l’entorn familiar del rei d’Espanya, quan es refereix a ell com a patrón.  I ja se sap que donde hay patrón, no manda marinero.  O això es pensen.

Tot i que mai m’han agradat les brometes per telèfon -les trobo poc imaginatives i de mal gust-, quina sort tenim d’Internet.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php