Gen 062011
 

Avui no és dia per a grans comentaris polítics ni socials.  Avui és dia per a la il.lusió, per a la fantasia i per retrobar-nos, en un racó de la nostra memòria, amb allò que vam ser, de petits.  Aquesta nit han passat els Reis d’Orient.

Segurament, l’aspecte menys pervers que té el consumisme és poder compartir allò que comprem i que tenim.  Regalar, amb il.lusió, pot resultar més satisfactori, fins i tot, que obtenir coses.  I si alguna data pot servir per posar de relleu tot això, és el 6 de gener.

Gaudim, doncs, d’aquesta festa de sorpreses i paquets per obrir, i valorem tot el que tenim i tot el que rebem, perquè, de fet, som uns autèntics privilegiats.  Ho dubteu?  doncs si heu arribat a aquest bloc, ja sabeu que tenim el privilegi de poder navegar per internet (tenim un ordinador, electricitat, una xarxa de telecomunicacions…), de saber llegir i d’estar vius i amb prou bona salut.  Que no és poc.

Des del més profund republicanisme:  feliç dia de Reis, i que ses magestats siguin generoses amb vosaltres.

 

 

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php