Gen 042011
 

Fa pocs dies ens arribava la notícia de la condemna de quatre guàrdies civils per tortures als detinguts etarres Igor Portu i Mattin Sarasola, responsables de la bomba que va esclatar a la T4 de l’aeroport de Barajas.

Curiosament, coincidint amb la sentència, despareix, de la web del Ministeri de l’Interior, un fitxer d’àudio amb declaracions del ministre Rubalcaba negant l’existència de tortures.

Ben poc soroll han fet aquest parell de notícies, en els diferents mitjans, no us sembla?  Cert és que s’han publicat, però han desaparegut immediatament de les primeres planes. 

Sou capaços d’imaginar què hagues passat si els torturadors haguessin estat mossos d’esquadra?  I si el fitxer desaparegut hagués "caigut" de la web de Presidència de la Generalitat? 

Aquesta és una de les grans diferències entre tenir un estat i no tenir-lo.  De moment, nosaltres som el sac dels cops del "seu" estat (del de Rubalcaba i companyia).

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php