Des 272010
 

Subscric l’editorial de Vicent Partal a Vilaweb, a propòsit de les sentències del Tribunal Suprem sobre el català a l’educació.

Ja no compto que ningú pugui dubtar que l’Estat Espanyol està decidit a fer enrere l’estat autonòmic, especialment pel que fa a Catalunya i tots els seus trets diferencials, i la manera que ha escollit és amb els tribunals com a braç executor, ja sigui el Tribunal Constitucional, ja sigui el Tribunal Suprem o, si cal, l’Audiència Nacional.

I és que només en clau de cop d’estat no militar es poden entendre "casualitats" com la publicació de la ja tristament famosa sentència del Constitucional tot just abans de l’estiu (després de 4 anys!), les del Suprem quan hi ha un Govern en funcions, a Catalunya, o la presentació d’un nou recurs d’inconstitucionalitat, ara contra la llei que regula les consultes populars a Catalunya, des de l’executiu espanyol, coincidint amb la investidura d’un nou president de la Generalitat, i sense fer-ne cap esment en la roda de premsa posterior al consell de ministres corresponent.

És més que evident que és fals allò del "govern amic" de Madrid.  Ni ho és l’actual ni ho serà el que vingu.  Cal que en prenguin bona nota els nostres nous governants, perquè venen temps difícils, de clara involució, si no en voleu dir colpisme, tot i que ben bé que ho sembla, efectivament.

 

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php