Des 152010
 

"Agents rurals confisquen més d’un centenar de caixes de molsa il.legal".  Amb aquesta notícia ens despertàvem ahir, i encara no sé si m’he de posar del costat dels agents i dels ecologistes o del pessebre tradicional.

De fet, tampoc no tinc clar si el Pare Noel és compatible amb els Reis d’Orient o com lliguen l’arbre de Nadal i el Tió, o el caganer i els angelets.

Servidor, que viu en un país acostumat a haver-se d’agafar a tot per sobreviure, i encara gracies, tot sovint té una clara tendència a no fer fàstics a res, no fos cas.

Revindico, doncs, el dret a la molsa natural als pessebres, i a la neu de farina, i també a un equilibri mediambiental intel.ligent, i a tots els elements propis de Nadal, vinguin d’on vinguin i per més frikis que siguin.  Al cap i a la fi, en temps de guerra, qualsevol forat és trinxera.

Potser és que anem prou mancats d’alegries com per renunciar a res, no us sembla?

Per cert, caldra seguir atentament el judici dels traficants de molsa (pot ser espectacular…) i comprovar si s’assembla al de Millet i Montull.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php