Game over

 General  Add comments
Nov 292010
 

La humiliació que Espanya ha inflingit a Catalunya durant els darrers temps ja té resposta:  un parlament que pot funcionar, plenament, només amb partits catalans.

Amb aquest nou escenari, PSC i PP ja es poden dedicar a lliurar les seves batalletes particulars en clau espanyolista sense que això hagi d’influir en la dinàmica de la política catalana.

Artur Mas té un repte fenomenal i engrescador al davant:  gestionar la força d’una societat que exigeix la recuperació de la dignitat del país.  Ja no val intentar canviar qui no vol canviar, ni negociar amb qui només se’n vol servir.  És l’hora de construir des de Catalunya i amb Catalunya, des de les seves diverses sensibilitats polítiques i als seus diferents ritmes. 

Per primer cop, i potser per únic cop, la nostra cambra legislativa té un govern i una oposició nacionals que fan possible tirar endavant un projecte propi de país.  Al davant, una fortíssima resposta en clau espanyola. Això és segur.  Caldra, doncs, saber aïllar-se d’aquest soroll que ve.

Cal veure si el futur president sabrà exercir el lideratge que tant ha reclamat i que tan imprescindible serà ara, i si sabrà llegir correctament la història, sense nostàlgies, i el seu clam social. És el moment d’avançar a ritme constant d’un dia diari cap a allò que vulguem ser, nosaltres sols.  Ara podem.

Els propers anys caldrà exigir i repetir fins a l’extenuació:  "que la prudència no ens faci traïdors".

New Game.  Insert coin.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php