Nov 242010
 

El passat dia 19, 150 cardenals es reunien, presidits pel Papa Benet XVI, per reflexionar sobre els casos dels capellans pederastes.  Una molt lloable convoctòria, si no tenim en compte que:

1.  La trobada també havia de tractar sobre la llibertat religiosa al mòn i sobre l’apertura de l’esglèsia catòlica als anglicans que hi vulguin tornar (és a dir, una qüestió més, entre altres de ja habituals).

2.  De la trobada no sortirà cap document de compromís, ni cap posicionament oficial, com sí s’ha fet per evitar que pugui haver capellans homosexuals (serà que és més greu que la pederàstia).

3.  Sobretot:  no servirà per posar a disposició judicial cap dels capellans pederastes.

Reflexions i pregàries a banda, la pederàstia és un delicte (remarco:  un delicte) recollit per les legislacions penals d’arreu.  Per tant, tot el que no sigui posar els responsables davant la justícia no és altra cosa que un exercici d’hipocresia, a banda d’una obstrucció a la justícia (un altre delicte).

Es veu ja és història allò de Mateu, 18,6:  "Si algú escandalitza un d’aquests petits que creuen en mi, més li
valdria que el pengessin al coll una pedra de molí i l’enfonsessin al
fons del mar."

Això sí, d’homosexuals, ni un.

 

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php