Nov 232010
 

La paradoxa és a punt de consumar-se:  la distància entre el pensament social real i el dels grups polítics presents al Parlament serà més gran que mai.

Els darrers estudis del Centre d’Estudis d’Opinió, entre altres, apunten aquest fet.  Cada cop hi ha més ciutadans favorables a la independència de Catalunya (un 42% segons la Cadena Ser!!!), però la futura composició del Parlament, si els indicadors són correctes, pot tenir un nombre menor de diputats independentistes que les legislatures anteriors.

El divorci societat-polítics és més que evident, i també ho és la minsa capacitat dels líders independentistes d’articular un discurs que realment respongui a la demanda social, sobretot per part dels que més presència han tingut els darrers anys, perquè ells, només ells, han disposat dels instruments per dibuixar un futur millor i més digne. I no ho han fet.

Al capdavall, una nova decepció col.lectiva a la vista.  I el més trist és que ens estem acostumant a les decepcions.

O potser hi ha haurà sorpreses de darrera hora?  Potser tots plegats sabrem triar el nostre futur i no acceptar el que ens dicten?

Tot és possible, encara, perquè tanmateix, la remor persisteix.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php