Nov 112010
 

L’expresident dels EUA George W. Bush es despenja ara dient que la seva "era una veu dissident [dins del Govern]" i que "no volia utilitzar la força", referint-se a la Guerra d’Iraq.  I per acabar-ho de reblar, afirma que encara té "nàusees" quan pensa que no s’hi van trobar armes de destrucció massiva, tot i que
lamenta no haver respost de forma més ràpida i enèrgica.

Com devien ser les veus "no dissidents".  Fa terror només de pensar-hi…

Quina pena comprovar que el cinisme no és patrimoni exclusiu nostre.  Jo que estava convençut que no es podia superar allò de ser antisistema amb anys i anys de cotxe oficial i sou públic per partida doble…

 

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php